Transportation Link issue

12 Jun '13, 11:01 PM
16,860 Views
No Forum Badges

Hi Experts, I'm working with WR 7.0.5 on Win64. I was run in some trouble a coupple of time with the transportation link which doesn't map it's content. Debugging the application I fund sometimes the transportation link was executed after the normal link (and after the page refresh) for this reason the new inserted value didn't mathch with the transportation link content. In that case was been enought to re-connect the link. In the case here attached (view image) the debug show all values in the CreateUnit was mapped coming from both normal (green) and transportation (red) link. But the record inserted do not have the Transportation link value. Does anybody know this kind of issue?

Thanks in advance for your support

Vincenzo

alt text

 
x 0
Follow
Answer Answer at this question and get points!
No Forum Badges

Hi,

  • can you better describe the part of the model related to the problem (e.g. what are the units of the "Aggiungi Foto" page, what are the involved entities and their relationships...) ?

  • does the Create Unit end with success (the OK Link is followed), or with error (the KO Link is followed) ?

  • what are the values stored in the database, for a created picture ? For example, in the "Foto" table there are the Title, the BLOB data of the created picture, but not the oid of the associated album,...

 
x 0
No Forum Badges

alt text

First of all thanks for your answer. As you can see for the attached picture the ER Datamodel has an "Album Fotografici" related to "Foto" (Each Album has more photo). just under the ER-Datamodel you can also see the page I use to insert the new picture for a selected Album. The DataUnit "I miei Dati", "Il mio Blog" and "Album Selezionato" report the correct data on the page. The PowerIndexUnit list the Picture (Foto) already attached to the selected Album. The EntryUnit was used for fill the fields needed in order to insert a new photo. As you can see I use a CreateUnit "Aggiungi Foto" in order to insert the new picture using 2 links: - Normal link to add all data coming from the entry Unit (have a look to the coupliong on the right) - Transport link (on the left) to map the Album_Fotografici.oid (on which album the picture need to be added).

As reported in my previous post, debugging the application All the values are passed correctly BUT in the DB the Album_Fotografici.oid is never writtene.

After the insert operation the CreateUnit follow the OKlink returning to the "Aggiungi Foto" I already managed succesfully, in the same way a similar case putting comments "Commenti" on each photo "Foto".

page.alt text

 
x 0
No Forum Badges

Hi,

the model seems to be correct. I tried to replicate the described scenario with a sample project, but the problem didn't appear. I'm using version 7.1 of WebRatio. You could try to generate the project with WebRatio 7.1 too.

I noticed that in the Parameters Coupling dialog of the Normal link, both the "Foto Object" parameter and the single fields of the Entry Unit ("Titolo", "Foto",...) are coupled. In this case the Entry Unit is entity-based, so you can couple only the "Foto Object" parameter (it is the entity object holding the properties edited by the unit).

 
x 0
Answer at this question and get points!

Related questions

Acceder a diferentes site views/ Acces to diferents site views Add to Bag link in ACME any webratio book ? Asking For a Book Attribute comparison in a selector unit Clarification about the NoOperation unit Codigo QR Como hacer un menu en webratio? Conditional Expression "greater than 0" on null fields Connect more query unit Content module page variable won't assign. coupled mandatory fields Create Unit with Date (Year only) Custom Attributes Condition Database Database List is not showing up in App Emulator Data is always created doubled Data Management: Updating Data - Attachments - Updating Data Sample Project Final Description: Unknown tag 'wr:LinkResource' Dudas sobre modelado(Data Flow,Forms y Operation Create) Empty record mistakenly saved en_US codify problem Export XML external link.= Filter information in a Simple List Format currency forward/backward navigation and bookmark in ajax web app "Generation Error" with Generate and Run Generation options problem get the attachment files of an email Get Unit problem Get Year from Date Help for connect public and private site views How can i create pagemenu or landmarkmenu with multiple levels. How does WebRatio represent these IFML elements? / ¿Cómo representa WebRatio estos elementos IFML? How i can reuse modules in multiple projects? How to define the sequence of execution units on a page? How to display the attributes of a related entity. How to filter imported attributes? How to include Selector Unit result in Mail Unit Body? How to pass vars to a alternative page How to process IFML Model (build with Eclipse editor) with ATL How to show a page based on a boolean? How to speed up the "last" link using PowerIndexUnit for lots of records How to store data related to an entity in relationships in a project web Insert data into database Insert master page to many hybrid modules Integrating a BPM model into an existent WebML model JSON I/O Unit e informazioni derivate KO Links in Selector Unit Landmark in hybrid module Link localization Links from Index unit with condition Link Visibility Condition Power Index Unit Mail multipla maintain the record order in a sortable list Math Unit to update attributes of an entity? [MOBILE] How I extract information from JSON client side? Modifica Entità tramite file xml Multi Entry Unit: How to forward only checked rows? multi-lingual product description Non riesco a fare funzionare Xml out unit Parametrizzazione Selector Unit Problem Example create Unit (no company in employee table) Problem in adding diagrams in IFML Editor (Eclipse) Problem with query unit! Problem with Scroller Unit query a database Question about Site Views Rename passing attributes Replace ID by its value in another table Search by Selector component does not work Select between parameters Selector unit doesn't return any value in hybrid module Sending mails is not working Sending mails with gmail is not working Setting the Default link for a Switch unit show/hide fields on button click (registration page) [solved] all links transparent, why ? Something leads to wrong condition expression evaluation. sumar atributos de una tabla filtrado por Role Condition Sum entity's values Unique Fields using relationship role conditional with null usuarios y grupos utilizzo componenti database Visibility Condition on Multiple Links From Index Unit WebRation - Create Navigation diagram